niedziela, 17 lipca 2016

KONKURS - "Jak powietrze" już 20 lipca w księgarniach!

Moi Mili,
z okazji zbliżającej się premiery książki "Jak powietrze" mam dla Was specjalny konkurs - do wygrania są dwa egzemplarze książki, o którą zdecydowanie warto powalczyć ;)

Jak powietrze Agata Czykierda-Grabowska

Zwykła dziewczyna, zwykły chłopak, niezwykła miłość.

Niektórym może się wydawać, że Oliwii niczego nie brakuje – przystojny chłopak, świetne studia, wieczory spędzane w warszawskich klubach. Ale gdy los stawia na jej drodze Dominika, w jego bursztynowych oczach dziewczyna dostrzega coś, czego nie dał jej wcześniej nikt inny.
Dominik mieszka w obskurnej kamienicy na Pradze i musi zajmować się młodszym rodzeństwem. W jego życiu nie ma miejsca na rozrywki ani nawet na marzenia.
Choć pochodzą z dwóch różnych światów, wkrótce okazuje się, że nie mogą bez siebie żyć. On przynosi jej długo oczekiwany spokój, ona jest dla niego jak powietrze.

Ale czy taka miłość ma szanse przetrwać?
Czy Dominik potrafi odciąć się od bolesnej przeszłości?
Czy da się żyć bez powietrza? 

WARUNEK:
Żeby móc wziąć udział w konkursie proszę Was o zostanie obserwatorem mojego bloga, fan page Thievingbooks oraz strony autorskiej Pani Agaty. Oczywiście w konkursie mogą brać udział również osoby anonimowe - wówczas proszę o polubienie jedynie fan page'ów :)

ZADANIE KONKURSOWE:
Autorka prowadzi swój blog Follow Your White Rabbit, na którym publikuje opowiadania dla swoich fanów. Napiszcie w komentarzu pod tym postem, które opowiadanie chcielibyście zobaczyć jako papierowy egzemplarz, wydany w następnej kolejności :)

W komentarzu zgłoszeniowym proszę Was również o podanie adresu e-mail wraz z odpowiedzią! 

NAGRODA:
1x egzemplarz książki "Jak powietrze".
Odsyłam Was również na stronę fan page Thievingbooks, gdzie do wygrania jest drugi egzemplarz :)

REGULAMIN:
1. Organizatorem konkursu jest właścicielka bloga: THIEVING BOOKS
2. Sponsorem nagród jest Wydawnictwo Znak (OMGBook).
3. Warunkiem uczestnictwa w konkursie jest obserwacja bloga, fan page Thievingbooks oraz strony autorskiej Pani Agaty.
4. Konkurs trwa od 17 lipca 2016 roku do 24 lipca 2016 roku do godz. 23.59
5. Ogłoszenie wyników nastąpi w przeciągu 3 dni - W TYM POŚCIE!
6. Zwycięzca zostanie wyłoniony na zasadzie losowania.
7. Konkurs skierowany do osób posiadających adres zamieszkania w Polsce.
8. Ze zwycięzcą skontaktuję się drogą mailową. Zwycięzca na odpowiedź ma 3  dni - po upływie terminu wylosowany zostanie kolejna osoba wygrywająca.
9. Konkurs nie podlega przepisom Ustawy z dnia 29 lipca 1992 roku o grach i zakładach wzajemnych (Dz. U. z 2004 roku Nr 4, poz. 27 z późn. zm.)

Musicie uwierzyć mi na słowo - gra jest warta zachodu. Takiej książki jeszcze nie czytaliście, a już po lekturze za nic nie będziecie mogli o niej zapomnieć. Powieść na miarę najlepszej, polskiej historii miłosnej współczesnych czasów! :)
 

ZWYCIĘZCĄ ZOSTAJE:

Natalia Z
 
Gratuluję! Mail już do Ciebie leci :)

20 komentarzy:

  1. Obserwuję bloga jako: izabela81
    Lubię fan page Thievingbooks i stronę autorską Pani Agaty jako: Iza Wyszomirska
    e-mail: iza.81@o2.pl
    Jako papierowy egzemplarz chciałabym zobaczyć opowiadanie "Obiecaj mi"

    OdpowiedzUsuń
  2. Życzę wszystkim powodzenia!

    OdpowiedzUsuń
  3. Zgłaszam się!
    Bardzo chcę przeczytać tę powieść, dlatego zgłaszam się aż do dwóch Twoich konkursów - podwójna nadzieja!! :D

    Ja bym bardzo chciała przeczytać "Obiecaj mi" - historia naprawdę elektryzuje, a mając ją w książce mogłabym ją wozić ze sobą wszędzie :D

    Oczywiście polubiłam wszystkie fanpage jako ja :D
    Pozwolisz, że się wstrzymam z tym podawaniem emaila, przez wzgląd na liczne hakerstwo - nawet wśród czytelników! O.o

    Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  4. Niestety nie skorzystam, nie mój typ lektury, ale biorącym udział życzę powodzenia ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Oczywiście, że "Obiecaj mi". :)
    Chętnie ugoszczę je na swojej półce wśród innych perełek. :)

    Izunia Raszka

    OdpowiedzUsuń
  6. Witam! Prowadzę bloga fanowskiego o aktorce Natalii Oreiro, którą możesz znać z telenoweli "Zbuntowany Anioł". Jeśli chcesz wiedzieć co się u niej dzieje, to zapraszam do odwiedzenia mojego bloga :)

    Poza tym robię szablony na blogi, więc jeśli chcesz mieć swój własny niepowtarzalny szablon, jakiego nie ma nikt na blogspot po prostu napisz do mnie :)

    Ps. Może dodamy się do obs? :)
    nataliaoreiro-pl.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  7. Życzę powodzenia wszystkim uczestnikom konkursu.

    OdpowiedzUsuń
  8. Zgłaszam się
    e-mail: gepard1234@op.pl
    Obserwuję wszystki strony jako Karolina Klekowska
    Odpowiedź: Chciałabym mieć wydane "Obiecaj mi". Zaczęłam obserwować bloga autorki kilka dni temu, a to opowiadanie podbiło moje serce od razu. Kamil & Maja ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. "Pierwszy raz" :) Strony polubione, udostępnione, obserwuję na g+ jak Wojciech Grodzicki

    OdpowiedzUsuń
  10. Zgłaszam się.
    Obserwuję i lubię na fb jako: Edyta Chmura
    e-mail: edyta.cha@wp.pl
    Odpowiedź: "Obiecaj mi" :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Zgłaszam się:)
    Wybieram "Pierwszy raz" :) Kuba i Lena <3
    e-mail: daga800@o2.pl
    Obserwuję jako: Dagmara Janik
    Lubię na FB jako: Daga Janik
    Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  12. Zgłaszam się :) Biorę udział już na fp Twojego bloga, ale jeżeli można, to chętnie wezmę udział i tutaj :)
    Obserwuję bloga jako Natalia Z
    Lubię fp jako Natalia Zdziebłowska
    Stronę Pani Agaty również lubię jako Natalia Zdziebłowska
    Odpowiedź: Tak jak wspomniałam na facebooku, bardzo chciałabym przeczytać papierową wersję "Pierwszy raz". Chciałabym poznać losy Leny i Kuby, ponieważ sądzę, że przykułaby mnie ona w fotel. Czytając pierwsze rozdziały wiem, że lektura ta jest warta tego aby być wydaną w formie papierowej! Mam nadzieje, że tak się stanie :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Zgłaszam się :-)
    Obserwuję bloga jako: Kasia Piwoda
    Lubię na FB jako: Kasia Piwoda
    E-mail: katarzyna.piwoda@gmail.com
    Odpowiedź: A ja chciałabym mieć na półce "Obiecaj mi" :-) od razu spodobała mi się to opowiadanie, być może dlatego, że najpierw zaczęłam czytać właśnie tę historię i od razu skradła moje serce! <3 Trzymam mocno kciuki za Maję i Kamila!

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuje bloga jako: Nadia
    Lubię na Fb jako: Malinowy Skarbiec
    E-mail: jo-jo-a@wp.pl
    Odpowiedź: A mnie zainteresowało "Słońce, wiatr i księżyc". Bardzo wciągające :)

    OdpowiedzUsuń
  15. Zgłaszam się.
    Obserwuję bloga jako: Beata Kandzia
    Lubię na FB jako: Beata Kandzia
    E-mail: beatakandzia@gmail.com
    Odpowiedź: Jako papierowy egzemplarz w następnej kolejności chciałabym zobaczyć opowiadanie "Pierwszy raz" :) Te opowieści blogowe śledzę już od początku i wspaniale byłoby mieć je w wersji książkowej :)

    OdpowiedzUsuń
  16. Zgłaszam się!
    Obserwuję jako: Gab riela
    Lubie fp: Gabriela M.
    gabolek000@o2.pl
    Odpowiedź: Jako następną wydaną książkę chciałabym zobaczyć "Obiecaj mi".

    OdpowiedzUsuń
  17. Zgłaszam się!
    Obserwuję i polubiłam wszystkie fp.
    email: stylelightz@gmail.com
    Odpowiedź: Pani Agata swoją powieścią "Obiecaj mi' trafiła prosto w moje serce, dlatego też z przyjemnością chciałabym ją zobaczyć jako książkę na swojej półce. :)

    OdpowiedzUsuń
  18. Zgłaszam się ;)
    Obserwuję jako: Gosche
    Lubię fp: Gosche Books
    E-mail: goschebooks@gmail.com
    Odpowiedź: Chciałabym przeczytać wszystkie książki jako papierowe autorki, ale jako następne ''Obiecaj mi''. Dlaczego akurat to? Dlatego, że intryguje mnie tytuł i wiem, że autorka pisze świetnie.

    Pozdrawiam ;)

    OdpowiedzUsuń
  19. Zgłaszam się :)
    Obserwuję jako: Wiktoria Guziewicz
    Lubię na fb jako: Dagmara Męcina
    Mail: vicky-7@o2.pl
    Odpowiedź:
    "Obiecaj mi"

    OdpowiedzUsuń